fbpx
Urheiluhieroja PT -opinnot

Personal Trainer on Yksilöllinen liikunnan ohjaaja

Urheiluhieroja ja hieroja

Hierojalle potilas hakeutuu pääsääntöisesti tavoitteenaan paremman terveydentilan saavuttaminen. Hierojan monipuolisilla hoitotoimenpiteillä pyritään edistämään terveyttä, hyvinvointia ja ohjaamaan terveellisiin elämäntapoihin sekä kannustamalla aktiivisuuteen oman toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä.

Hieronta-, Urheiluhieronta-, Personal Trainer -koulutukset syventävät toisiaan

Yhdessä koulutukset antavat monipuolisen osaamisen kohdata yksilöllisesti asiakkaita, terveydentilaltaan erilaisia ihmisiä.

Opintojen painotusalueet

Kurssin aikana tutustutaan juoksu-, pyöräily-, vesi-, puntti-, kuntosali- ja toiminnalliseen harjoitteluun

Urheilijan opintopolku urheiluhierojaksi

Opiskelemalla urheilijana yhdistyy urheiluhierojaksi opiskelu ja huipulle tähtäävä urheiluvalmennus. Opiskelu on mahdollista toteuttaa viikonloppuopintoina myös päätoimisesti (sis. opintotuki).

Valmistumalla urheiluhierojaksi ja suorittamalla hyväksytysti liikunnallisen teorian ja käytännön kokeen saa myös valmiudet toimia Personal Trainerina , josta myönnetään Tampereen Urheiluhierojakoulun PT-sertifikaatti.

Hieronnan ammattitutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.