Personal Trainer -koulutus 2017-06-20T11:53:58+00:00

Personal Trainer -koulutus työn ohella

Työn ohessa mahdollisuus lisätä ammatillista osaamista suorittamalla täydennyskoulutuksena liikunnallista koulutusta tai kokonaan toinen ammattitutkinto opiskelemalla TU:n urheiluhierojakurssin mukana Liikunnan ammattitutkinnon (LAT) valinnaisen tutkinnon osan Yksilöllinen liikunnanohjauksen -osaamistavoitteet ja/tai jatkaa LAT:n pakollisten osien opintoja Varalan Urheiluopistossa.

TU:n opinnoista saa valmiuden toimia Personal Trainerina, josta myönnetään Tampereen Urheiluhierojakoulun PT-sertifikaatti. Hierojan ym. ammattitaito täydentää ja syventää Yksilöllinen liikunnanohjaus -osaa sosiaali- ja terveysalan ammattiosaamisen kautta ja päinvastoin. Koulutus on ainoa PT-koulutus Suomessa, joka perustuu Opetushallituksen määrämän tutkinnon tavoitteisiin.

Hierojakoulutuksen ja TU:n PT -koulutuksen jälkeen on mahdollisuus Varalan Urheiluopistossa n. 4kk opinnoilla saavuttaa Liikunnan ammattitutkinnon pakollisten osien osaamistavoitteet sekä tutkinnon. Koulutuksessa on myös mahdollisuus suorittaa Urheiluopistojen Personal Trainer –sertifikaatti. Varalan Urheiluopistossa opiskelu on ollut mahdollista myös yrittäjän oppisopimuksella, lue lisää tästä.

Näin opiskelemalla saavutat valmiuden toimia useissa liikunta-alan ammateissa Kaksoisammattitutkinnon – Hierojan ammattitutkinto & Liikunnan ammattitutkinto – suorittaneena:

Lähiopiskelupäivät

  • elokuu – huhtikuu kuukausittain yksi päivä
  • huhtikuu – kesäkuu 

Etäopinnot

  • teoriaopinnot lähijaksojen välisenä aikana TuOppi -intrassa
  • käytännön ohjausharjoitukset.

Opetussuunnitelma, kustannukset, tarkemmat opiskelupäivät ja hakeminen, lue lisää tästä

Opinnot Varalan Urheiluopistossa, lue lisää tästä